Friday, January 14, 2011

Väljasõit ei ole väljaminek

Sisetunne osutus õigeks. Ka talvel on tore välja sõita. Kolme esimese etenduse piletid on välja müüdud- aitäh teile. Tundub, et te tõesti usute... Seega ootame teid juba ka 17. ja 24. veebruaril. Ehk siis Pingviinide Paraad telekast- ei ole kohustuslik! Tule ja veeda Vabariigi Aastapäev parem Rita ja Boobi juures. Ehk kolmandat moodi:
VÄLJASÕIT EI OLE VÄLJAMINEK!

Pühapäeval algab kolimine. Saab siis näha- tavaliselt näitleja teatris ei ela. Sedapuhku elab. Diivan on diivan ja kapp on kapp ja nad hoiavad seal omi asju ja teevad süüa ja pikutavad, mis kell tuju tuleb, mitte ainult siis, kui Sina ka vaatad. Kõik on päris. Täitsa ilma rahata pikutavad... aga näiteks: teevad ka pikki jalutuskäike. Käivad poes. Roogivad lund ja peavad lumesõda. Astuvad lossi sisse. Lähevad õhtul parki- sest mujal Boob ei armasta eriti käia. Eks tal need riidedki- tuli nagu oli, kohvreid ei pakkinud. Tegelikult.
Tegelikult, kui raatsida end õhtul välja ajada, sõita need 36 km noh nii oma lõbuks ja- piiluda...? Aga tule ja piilu, lihtsalt sõida vaikselt mööda... ja vahi akendesse... kas tõesti kas tõesti? Ei pea alati ju Nõmmel või Meriväljal rikkurite villasid unistamas käima. Unista vahelduseks natuke Graniitvillat näiteks ka. Teie unistate, aga meil on.
Igal juhul palju tervislikum ja naturaalsem kui pärast Kroonikast lugeda :)
Sest Boob teab!

PS hmm selgub et Rahvusringhääling suisa müüb 2004 aasta versiooni võrgus. Friigid võivad ju kiibitseda, aga ikkagi arvan, et tulge parem Laitsesse.

No comments:

Post a Comment