Thursday, November 18, 2010

Narva ja KohtlaJärve...ja mis Teater edasi teeb

... olid suurepärased. Inimesed, vastuvõtt. Saalid kenasti rohkem hõivatud, kui ehk Kanuti kolm etendust. või samapalju kokku. Narva etendusele eelnes seiklus: vahetult enne riietuma asumist avastasid näitlejad, et etenduses olulist rolli omavad saapad on kadunud. Tuli kasutada isiklikke.
Kommentaar: vahetult enne meid esines Vene Teater. Ühe etenduse mahavõtmine ja teise ülesehitus toimus samaaegselt. Ehk on siis nüüd saanud Vene Teater 8 saapapaari võrra rikkamaks, sest muid kadumisvõimalusi meie ei tuvastanud. Welcome, Vene Teater Uuskasutuskeskuse klientide hulka- sealt olid jalanõud pärit. Ainult et olge kenad ja viige siis ise neile need tagasi või ostke välja, selline oli meie lepe.
Jaanuari lõppu planeeritut kolme lisaetendust ei toimu lihtsal materiaalsel põhjusel. PolygonTeater oma tagasihoidlikul vaese teatri moel ei näe võimalust neid oma isiklikust ressursist finantseerida. Ma arvan, et Kultuuriministeerium võiks üle mõelda, kas taolist etendust oleks vaja refinantseerida või mitte. Aga enne lugegu arvustusi ja vaadaku üle enda tegutsemise prioriteedid- kui muidu mitte siis kasvõi lõimumise vallas. Seniks nägemiseni-

Teiste lugejatega kohtume juba PolygonTeatri järgmise lavastuse tegemisest uues blogis- ikka blogspot.com.
Etendus saab olema U. Lennuki BOOB TEAB Laitse Graniitvilla oluliselt hubasemas meeleolus.
Mängivad Lauri Saatpalu, Elina Pähklimägi, Raivo Trass jt.
Esietendus 20. jaanuar ja kokku taas ainult viis etendust. 


Austusega
Teie Teater

No comments:

Post a Comment