Tuesday, April 26, 2011

KRAHV DRACULA SÜGIS vol 2

Esietendus: 13. mai 2011 kell 19 KUMUs
Teine etendus: 6. juuni 2011 kell 19 KUMUs Weizenbergi 34
Viimane etendus: 9. juuni kell 19

pilet@poly.ee  täispilet 12 € 

Vapustav komöödia, sõna otseses mõttes- Peeter Jakobi, Argo Aadli, Kadri Adamson, Elisabet Tamm, Janek Joost, Anti Kobin ja Mihkel Kabel- suured näitlejad suurel ekraanil. Eksklusiivselt teater kinoteatris!
Identiteedi kaotamine on minu aja võtmesõna.  Kui kaarjas on meie selg ajas, kus traditsioonid üle parda heidetakse? Kelle üle me ketis olles tegelikult naerame? Elu pideva muutumisega kooskõlas elades oleme harmoonias loodusega- aga kui sügavale me painduma peame? Nimekas kaasaegne jaapani absurdist Minoru Betsuyaku käsitleb meie valmidust jääda oma põhimõtetele truuks - või siis mitte jääda. Ja see ei ole raskemeelne eluküsimus!
Lavastaja Tamur Tohver, kunstnik Kalju Kivi, liikumine Dmitri Harchenko, muusika ja pilt Peeter Rebane.
Kuivõrd kino ekraan on palju suurem lavast, kandub üsna selgelt osa liikumisi ja kujundusi ka visuaali. Kogu lavastus otsib selles identiteedimääramise-kaotamise loos võimalikke uusi sümbioose kui ellujäämisvõimalust. See filosoofiline lähtekoht kandub üle ka formaatidesse: dialoogidraama, koreograafia, muusika, saal, ekraan jms. Näitlejate eksistents näitlejana reaalsuses saalis ja virtuaalsena ekraanil.

No comments:

Post a Comment